BARÇA
Esports Barça 12/06/2012

Messi creu que Neymar "és un bon noi"

Jorge Messi, el pare del crac blaugrana, assegura al programa 'Primer toc' de RAC1 que el seu fill li ha explicat que Neymar és una bona persona

Ara
1 min
Neymar, amb Messi, durant el Brasil-Argentina / GARY HERSHORN / REUTERS

BarcelonaEl brasiler Neymar és un dels noms que fa temps que sona com a futur jugador blaugrana. Aquest dimarts a la tarda, al programa 'Primer toc' de RAC1, el pare de Messi, Jorge Messi, ha comentat què li diu el seu fill sobre el brasiler: "Segons m'ha explicat el Leo, Neymar és molt bon noi i pels cops que han parlat creu que és una bona persona".

Els dos es van trobar recentment en un Brasil-Argentina i Neymar es va desfer en elogis cap al crac blaugrana. "El Leo porta dos o tres partits amb l'Argentina jugant a un gran nivell i assemblant-se molt al Messi del Barça", ha assegurat el pare de Messi.

Jorge Messi, que ha dit que es diverteix "molt" veient jugar el seu fill, també ha parlat sobre la Pilota d'Or i la possibilitat que Messi la torni a guanyar o sigui el madridista Cristiano Ronaldo qui l'aconsegueixi: "La Pilota d'Or la donen els companys a qui realment se la mereix després d'un any. La guanyarà qui la mereixi", ha dit, evitant entrar en la polèmica.

stats