Barça
Esports Barça 01/12/2011

Messi dóna una samarreta al CF Palència per subhastar i generar ingressos

La samarreta ha estat donada després de la mediació del tècnic del conjunt morat, Ramon Maria Calderé, que en el seu moment va militar a les files del club blaugrana

Efe
1 min

PalènciaLeo Messi ha donat una samarreta, signada per ell, en benefici del CF Palència perquè pugui ser subhastada per generar ingressos per al club castellanolleonès i mitigui la seva precària situació econòmica, que els pot conduir a la desaparició abans de Nadal.

Fonts del club de Palència han indicat que la samarreta ha estat donada pel futbolista argentí després de la mediació del tècnic del conjunt morat, Ramon Maria Calderé, que en el seu moment va militar a les files del club blaugrana i de la selecció espanyola.

També la directiva del CF Palència, que milita en el Grup II de la Segona Divisió B, no descarta comptar amb objectes d'esportistes i entitats que estan vinculades estretament amb la província de Palència.

La plantilla del CF Palència va anunciar recentment que no continuarà en la competició a partir del 18 de desembre, coincidint amb la parada nadalenca, si no cobra les seves mensualitats salarials.

stats