Barça
Esports Barça 23/11/2011

Messi rep un altre premi, l'Onze d'Or, i reitera: "No em considero el millor del món"

El premi l'atorga una revista francesa que publica una entrevista amb el crac blaugrana en què diu que està segur que aquest Barça "entrarà a la llegenda"

Ara
2 min
Leo Messi celebra el primer gol del Barça.

BarcelonaLeo Messi suma un altre premi a la seva llarga llista de reconeixements. El darrer és l'Onze d'Or 2011, concedit per la revista francesa Onze Mondial. Aquesta revista publica avui una entrevista a l'astre argentí, en la qual torna a recordar la importància del col·lectiu: "No em considero el millor del món, en absolut. No sóc jo, qui ho pensa, és la gent, que em qualifica així. Jo segueixo sent el mateix. Si sóc el que sóc, és gràcies als meus companys".

"Hem fet tota aquesta feina junts. Tinc la sort enorme de jugar amb Xavi i Iniesta. Són jugadors que admiro per la seva classe i la seva ascendència sobre el joc. Tinc molt bona relació amb ells. S'han convertit en amics meus", afegeix.

Messi no vol comparar el Barça amb grans equips d'altres èpoques, encara que té clar que l'equip passarà a la història. "No puc jutjar els equips d'altres èpoques, comparar-los i dir que som el millor equip de la història, però sí que crec que aquest Barça passarà a la història per tots els trofeus que ha guanyat. Aquest equip ha canviat el curs d'aquest esport per la seva visió del futbol i la seva manera de jugar. El que és cert és que entrarem a la llegenda".

Pel que fa a Pep Guardiola, el qualifica directament de "fenomen". "Primer perquè ho ha guanyat tot i, a més, per la preocupació que té pel detall. La manera com presta atenció fins i tot a les coses més trivials és fascinant. No deixa res a l'atzar. És, sens dubte, el millor entrenador del planeta".

Pel que fa al seu futur, Messi ha reiterat: "El meu desig és fer tota la meva carrera al Barça i no tinc motius per anar a un altre lloc. En qualsevol cas, veurem què em reserva el futur".

stats