Barça
Esports Barça 27/07/2012

Messi i 8 jugadors del primer equip, a la llista de 22 per jugar contra el Raja Club de Casablanca

El partit es jugarà a les 23.59 h d'aquest dissabte, i el Barça tornarà diumenge al matí cap a Barcelona

Ara
1 min
Leo Messi fa treball muscular a l'entrenament del Barça

BarcelonaTito Vilanova ha fet pública, després de l'entrenament d'aquest divendres a la tarda, la segona llista de convocats de la pretemporada. L'entrenador barcelonista s'endurà cap a Tànger un total de 9 jugadors del primer equip –Pinto, Alves, Bartra, Dos Santos, Alexis, Messi, Mascherano, Afellay i Adriano–, a més de 13 jugadors del conjunt dirigit per Eusebio Sacristán: Oier, Lombán, Sergi Roberto, Deulofeu, Rafinha, Kiko Femenía, Sergi Gómez, Lobato, Patric, Planas, Balliu, Espinosa i Gustavo.

Sens dubte, la gran novetat de la convocatòria és la presència de Leo Messi, que, recordem, va ser baixa d'última hora per viatjar a Hamburg a causa d'un hematoma intramuscular. També són novetat Kiko Femenía, Lombán i Gustavo. Cauen de la llista, en canvi, Ilie i Muniesa, lesionats, així com Joan Àngel Román.

L'equip ha dut a terme una última sessió preparatòria aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tant en l'entrenament del matí com en el de la tarda de dijous, tant Messi com Puyol han treballat amb el grup. Ilie, per la seva part, ha seguit fent tractament de la lumbàlgia aguda que va patir en la sessió de la tarda. Segons han informat els serveis mèdics del club, les seves molèsties lumbars perduren i, per tant, és baixa per al partit de Tànger.

A banda dels jugadors del Barça B que en els últims dies s'entrenen habitualment amb el primer equip, en aquesta ocasió també ho han fet Deulofeu, Lombán, Balliu, Espinosa, Gustavo i Patric.

stats