Barça
Esports Barça 16/07/2012

Messi i 13 jugadors més del primer equip passen la revisió mèdica el primer dia de feina

La primera doble sessió d'entrenament serà aquest dimarts, quan Tito Vilanova i Andoni Zubizarreta oferiran la primera roda de premsa de la temporada

Ara
1 min
Javier Mascherano

BarcelonaAquest dilluns ha arrencat la pretemporada per al Barça de Tito Vilanova. I ho ha fet, com és habitual, amb les pertinents revisions mèdiques. Després de fer-se les analítiques, en dejú, els 14 jugadors del primer equip citats al centre mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper han esmorzat plegats, abans de sotmetre's a les diferents proves.

Els jugadors s'han repartit en tres grups per anar passant les diferents proves en tres franges horàries –9.30 h, 10 h i 10.30 h–. Formaven part del primer grup Messi, Mascherano, Villa i Pinto. El segon grup ha estat compost per Dani Alves, Adriano, Alexis i Fontàs, mentre que en l'últim hi eren Afellay, Dos Santos, Muniesta, Bartra, Thiago i Cuenca.

Les proves que els jugadors han anat passant, de forma esglaonada, han estat les següents: ecocàrdio, densitometria (anàlisi de la composició corporal), prova d'esforç, ecografia musculoesquelètica de control i estudi biomecànic de la marxa.

La primera sessió preparatòria de la pretemporada, i la primera amb Tito Vilanova al capdavant de la banqueta barcelonista, no tindrà lloc fins aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 9 h. Està previst que, cap a les 12 h, tant l'entrenador del primer equip com Andoni Zubizarreta compareguin en roda de premsa. A la tarda hi hauria un segon entrenament, programat per a les 19 h.

stats