Barça
Esports Barça 28/07/2012

El Barça atropella el Raja de Casablanca amb un Messi estel·lar (0-8)

L'argentí ha resolt el partit amb un 'hat trick' a la primera part i, després, dos més d'Alexis. A la segona part, Alves de penal i Sergi Gómez i Deulofeu han arrodonit la golejada blaugrana en el segon partit de pretemporada

Albert Solé
Alexis celebra un dels seus gols amb els seus companys

BarcelonaMessi tenia ganes de tornar a jugar a futbol després de les vacances i aquesta nit, a Tànger, s'ha notat. El Raja de Casablanca n'ha sigut la víctima, i el Barça l'ha atropellat amb vuit gols sense pietat.

0-5 en 45 minuts

El Barça ha arribat al descans amb el partit sentenciat i amb els diners de l'amistós (2 milions d'euros) més que guanyats.

L'equip, liderat per un Messi afamat de futbol, ha sortit al camp com un tro i en 15 minuts ha creat un munt de perill. En una jugada al primera toc, Dani Alves s'ha plantat sol a l'àrea i ha donat el gol fet a Alexis (13').

A partir d'aquest moment el Raja Club ha vist que si no pujava la intensitat del joc li'n cauria un cabàs, però s'ha passat amb la duresa. Durant un quart d'hora el Barça ha perdut el control i els marroquins han generat una mica de perill.

Però ha durat molt poc, ja que mentre el Raja jugava dur però l'única targeta l'ha vista Rafinha, Messi s'ha empipat i ha decidit acabar amb el partit. En els últims 10 minuts abans del descans el Barça ha marcat quatre gols, tres d'ells de Messi, i un altre d'Alexis. Han sigut 10 minut de tempesta blaugrana que ha recordat alguns moments d'exhibició de les últimes temporades.

Tres gols més

El Barça ha començat la segona part amb intensitat, sobretot perquè Tito Vilanova no ha fet cap canvi. Just començar li han fet un clar penal sobre Alexis, i Messi li ha deixat xutar a Dani Alves, que no ha fallat i ha marcat el sisè gol de la nit.

A partir d'aquí l'entrenador del Barça ha començat a donar descans als jugadors del primer equip, fins que al minut 70 els 10 jugadors de camp ja eren tots del filial.

I quan semblava que el partit acabaria morint d'aquesta manera, en dos minuts han marcat dos gols més. Sergi Gómez amb un fort xut de fora de l'àrea ha marcat el 0-7, i Deulofeu tot seguit el 0-8 amb un xut per sota del cos del desafortunat porter del Raja.

Barça: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Dos Santos, Sergi Roberto, Rafinha, Alexis, Messi i Afellay. Al minut 60 han entrat Planas, Gustavo, Espinosa, Deulofeu i Kiko Femenía. I al minut 70 han entrat Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Patrik i Lobato.