Barça
Esports Barça 07/09/2011

Messi: "M'agradaria tornar algun dia a l'Argentina i jugar a Newell's"

El davanter de Rosario ha explicat en una entrevista a ESPN Brasil que "Maradona és el millor de la història". Reconeix que no ha vist jugar Pelé, però diu que tampoc li fa falta

Redacció
1 min
Messi, durant l'amistós contra Nigèria a Bangla Desh

BarcelonaLeo Messi ha trobat temps, entre vol i vol amb la seva selecció, per parlar per a la revista ESPN Brasil, i ha afirmat: "El meu somni és tornar [a l'Argentina] i jugar a Newell's"

"Des que era petit el meu somni és jugar al futbol argentí, i particularment a Newell's", club d'on el va fitxar el Barça amb 12 anys, ha explicat el blaugrana. Messi ha afegit que sempre es queda "despert a veure els partits del futbol argentí per la televisió".

A més, el nou capità de la selecció ha reconegut que també vol guanyar amb l'argentina, i que espera poder-ho fer "el més aviat possible". "M'encantaria fer per la selecció el que sempre faig pel Barça", ha afegit.

Tot i això, ha reconegut que, tot i que ell sempre busca "el millor", no depèn d'ell: "Som onze i mai pots guanyar un partit tu sol".

Messi ha afegit que el millor futbolista de la història és Maradona. "No he vist jugar Pelé, però tampoc em fa falta", ha etzibat el davanter.

Finalment, també ha parlat del Barça: "Guardiola és perfeccionista, tots els dies estudia l'equip, troba errors, detalls, i els corregeix", ha comentat l'argentí. Però també ha conclòs advertint: "Però no som perfectes".

stats