Esports Barça 30/07/2011

Messi, el més gran del món també en caricatura

El cèlebre caricaturista Vizcarra ha fet un dibuix de tres metres d'alçada per dos d'amplada de l'astre argentí

Agències
1 min
Joan Vizcarra, acompanyat de la caricatura gegant de Leo Messi / EFE

BarcelonaEl cèlebre caricaturista Joan Vizcarra ha donat aquest dissabte la darrera pinzellada a la caricatura més gran que s'ha fet mai de Leo Messi. El llenç és de tres metres d'alçada per dos d'amplada i ha estat fet en vuit dies. El propi Vizcarra, conegut per la seva feina a la revista satírica El Jueves, ha explicat que la caricatura forma part d'un projecte en comú amb l'Escola d'Animació en Plastilina de Barcelona (EAP) i ha avançat amb ironia que "se'n farà una subhasta benèfica amb la Fundació Ànima i la Fundació Àlex perquè un milionari de Buenos Aires la compri per posar-li unes espelmes i resar-li".

Aquesta caricatura de Messi s'emmarca dins l'exposició 'Con V de Vizcarra', una mostra retrospectiva, inaugurada el passat 5 de juliol, que ha recollit més de 300 caricatures i que es pot veure a l'Illa Diagonal. Entre els protagonistes dels dibuixos, hi ha polítics com José Luís Rodríguez Zapatero, José Maria Aznar o Mariano Rajoy; actors com ara Brad Pitt o Penélope Cruz; cantants com Lady Gaga o esportistes com Rafa Nadal o Pau Gasol.

 L'exposició s'ha completat amb 12 figures de plastilina de grans dimensions realitzades pels alumnes de l'EAP en base a dibuixos de Vizcarra. Entre les escultures han destacat la dels directors de cinema Alfred Hitchcock o Pedro Almodóvar, dels actors Paco Rabal o Fernando Fernán Gómez o la del rei Joan Carles.

stats