BARÇA
Esports Barça 25/03/2011

Messi: "Només em falta guanyar el Mundial amb Argentina"

Leo Messi ha dit que ha tingut "la sort" d'aconseguir molts títols amb el Barça i que el que li falta és "guanyar un Mundial" amb l'Argentina, la qual cosa creu que aconseguirà "en algun moment"

Redacció
1 min
Leo Messi celebra el gol contra el Mallorca. MONTSERRAT T. DIEZ / EFE

Barcelona"Sé que en algun moment guanyaré el Mundial que tant vull", ha afirmat Messi en declaracions formulades a la cadena argentina de televisió TyC Sports als Estats Units, on la selecció del seu país s'enfrontarà a la d'Estats Units aquest dissabte. "El meu desig és guanyar el Mundial. Gràcies a Déu he tingut la sort de guanyar-ho tot a nivell de clubs i individualment. L'únic que em falta és això”, ha indicat el futbolista de Rosario.

Messi ha reconegut que durant el partit que Argentina va guanyar contra Espanya per 4-1 el setembre de 2010 va rebre de part dels seus compatriotes el millor reconeixement al seu país. "Vaig sentir una gran alegria després d'aquella ovació, perquè no m'havia passat a l'Argentina. L'esperava perquè volia que la gent del meu país em tractés com la gent de fora. Esperem que els seguidors arribin a la Copa Amèrica tan il·lusionats com nosaltres", ha explicat.

"Tenim una nova oportunitat de guanyar davant de la nostra gent a la Copa Amèrica i seria una cosa molt maca vèncer per seguir treballant amb tranquil·litat”, afegeix.

Messi segueix sense voler que el comparin amb Maradona i explica que "Diego és únic i aquesta comparació no cal fer-la. Intentaré deixar el meu nom a la història del futbol. I si se'm dóna la sort de ser allà dalt a prop de Diego, millor. El més important és que tots dos som argentins", ha dit.

stats