BARÇA
Esports Barça 31/08/2011

Messi, un símbol també a Calcuta

L'astre argentí rep l'escalfor de dos mil aficionats en trepitjar sòl indi. La selecció argentina s'enfrontarà a Veneçuela en un partit que vol promocionar el futbol a l'Índia

Redacció
1 min
Les imatges de Messi també omplen les parets d'una ciutat com Calcuta / EFE

CalcutaLeo Messi ha estat el veritable protagonista de l'arribada de la selecció argentina a Calcuta. El blaugrana ha estat l'objecte de desig d'uns dos mil aficionats que l'han anat a rebre a l'aeroport. La selecció argentina s'enfrontarà aquest divendres a Veneçuela en un partit que tindrà lloc en sòl indi, amb l'objectiu de promocionar el futbol a l'Índia, on l'esport més popular continua sent el criquet. Messi podrà estrenar en aquest partit la capitania de la seva selecció.

Segons l'agència de notícies local IANS, molts dels aficionats que han anat a rebre la selecció argentina anaven vestits amb les samarretes albiceleste i blaugrana, o portaven la bandera nacional argentina. Entre crits de "Messi, Messi", l'astre argentí, que ha arribat a l'Índia al costat del seu company de club i selecció Javier Mascherano, ha estat introduït de manera immediata en un automòbil que l'ha conduït a l'hotel on es troba concentrada la seva selecció.

stats