Barça
Esports Barça 20/05/2011

Mig equip titular a Wembley no viatja demà a Màlaga i es queda a Barcelona per entrenar-se

Messi, Valdés, Xavi, Piqué, Iniesta, Villa i Puyol queden fora de la convocatòria, en la qual sí que entren Oier, Thiago, Dos Santos, Bartra i Sergi Roberto, del filial

Redacció
1 min
El grup, unit, posa rumb a la Lliga L'entrenament d'ahir, com no, va tenir la corresponent xerrada de Guardiola. La Lliga és prioritària per al tècnic blaugrana, que està integrant molts efectius del filial als entrenaments per suplir les nombroses baixes de l'equip.

BarcelonaPep Guardiola té molt clar que no vol cap desgast innecessari per als jugadors que seran titulars a Wembley, i per això la meitat d'ells no han entrat en la convocatòria per viatjar a Màlaga demà per a l'últim partit de Lliga, totalment intranscendent. I si no hagués de complir la normativa que han de jugar com a mínim 7 jugadors de la primera plantilla en l'onze titular de Lliga, no hi viatjaria cap. Messi, Valdés, Xavi, Piqué, Iniesta, Villa i Puyol es queden a Barcelona, i demà, mentre l'expedició estigui volant cap a Màlaga, ells s'entrenaran a la ciutat esportiva Joan Gamper, junt amb Gaby Milito, encara lesionat.

Els únics jugadors del filial que entren a la convocatòria són Oier, Thiago, Dos Santos, Bartra i Sergi Roberto. Això pot significar que Oier Olazábal pot ser el porter escollit per Guardiola per ser el suplent de Valdés a Wembley el 28 de maig.

Convocatòria: Pinto, Oier, Maxwell, Abidal, Alves, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Afellay, Jeffren, Bojan, Adriano, Fontàs, Thiago, Sergi Roberto, Marc Bartra i Jonathan dos Santos.

stats