ACB
Esports Barça 08/06/2011

Milos Teodosic, el recanvi somniat de Ricky Rubio

Una vegada s'ha sabut que Ricky Rubio marxa a l'NBA, el club ha intensificat les negociacions per incorporar un base i el base de Olympiacòs és el millor situat

Redacció
1 min

BarcelonaEl Regal Barça comença aquest dijous (20.45 hores, Teledeporte) la final de l'ACB, però l'activitat als despatxos no descansa. Una vegada s'ha sabut que Ricky Rubio marxa a la NBA, el club ha intensificat les negociacions per incorporar un base.

Milos Teodosic, millor jugador europeu de l'any passat, és el que està millor situat, tot i que el Regal Barça haurà de negociar amb l'Olympiacòs ja que al genial jugador encara li resta un any de contracte.

El club blaugrana també s'ha interessat per la situació d'altres directors de joc, com ara Bo McCalebb (Montespaschi Siena), Juan José Barea (Dallas Mavericks), Dontaye Draper (KK Cedevita), Omar Cook (Power Electronics València) o Josep Franch (DKV Joventut).

La posició de dos i de tres és la que el Regal Barça té millor coberta. Joan Carles Navarro i Joe Ingles tenen contracte, mentre que la renovació de Pete Mickeal per dues temporades s'anunciarà en els propers dies. També sembla clara la incorporació de Chuck Eidson (Maccabi Electra Tel Aviv). La renovació de Roger Grimau, per la seva banda, es deixarà per al final i dependrà de la disposició final de la plantilla.

A dins de la zona el Regal Barça tracta de tancar la renovació de Fran Vázquez, però el Reial Madrid està enredant la negociació i ha preguntat per la seva situació. Al club li agrada, a més, Joel Freeland (Unicaja).

stats