Barça
Esports Barça 28/09/2011

Minsk, l'escenari exòtic d'una victòria obligada

Després de l'empat amb el Milan, el Barça necessita la victòria a Bielorússia, i Guardiola podria apostar per mantenir el 3-4-3, amb Puyol com a central

Marcel Sanromà
1 min
Els jugadors del Barça, entrenant-se el dia abans del partit contra el BATE

BarcelonaEl gol de Thiago Silva al minut 93 al Camp Nou va convertir en imprescindible el triomf del Barça aquest vespre a Minsk, la capital bielorussa. La ciutat i l'equip, llunyans i desconeguts, obliguen els blaugranes a no confiar-se si no volen tornar a patir com la temporada passada als camps del Copenhaguen i el Rubin Kazan, on va empatar a un.

Tot i això, tampoc es pot sobredimensionar el rival, que pràcticament només compta amb el veterà Mateja Kezman com a gran arma ofensiva i mediàtica. Guardiola podria apostar de nou pel 3-4-3 per imposar la superioritat al mig del camp davant el plantejament previsiblement físic dels bielorussos.

Puyol ocuparia el lloc de central, mentre que Piqué encara seuria a la banqueta. Si bé l'atac podria definir-se amb el clàssic Pedro-Messi-Villa, el mig del camp presenta més dubtes: Busquets o Mascherano podrien ocupar el pivot, mentre que Keita podria entrar en el lloc de Thiago, Cesc o Xavi.

stats