Barça
Esports Barça 15/03/2012

Ricky Rubio: "Me'n ric de la meva lesió de genoll, Abidal és un exemple de lluita"

El base dels Minnesota Timberwolves ha volgut enviar un missatge de suport a Éric Abidal, que serà sotmès a un trasplantament de fetge

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaRicky Rubio, base dels Minnesota Timberwolves, ha volgut enviar un missatge de suport a Éric Abidal, que serà sotmès a un trasplantament de fetge. "Me'n ric de la meva lesió de genoll, Abidal és un exemple de lluita. Te'n sortiràs endavant", ha escrit el jugador de bàsquet.

El jugador dels Minnesota Timberwolves va patir fa uns dies una ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre i es perdrà el que resta de temporada a la NBA i els Jocs Olímpics de Londres. George Karl, exentrenador del Madrid i tècnic dels Denver Nuggets, es va posar una samarreta del Barça per intentar animar-lo.

Altres persones del món del bàsquet també han tingut paraules d'ànim per a Éric Abidal. "Molta força Abi", ha dit Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal. "Tot el meu suport per a Abidal", ha escrit Pere Tomàs, que aquest divendres serà operat i es perdrà el que resta de temporada.

stats