Barça-Madrid
Esports Barça 12/04/2011

Mourinho reconeix que un dels pitjors partits dels 499 que ha dirigit és el 5-0 del Camp Nou

El tècnic blanc complirà demà contra el Tottenham el partit 500 com a entrenador, i diu en una entrevista en un diari portuguès que vol arribar als 600 al Madrid

Redacció
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho arribarà demà als 500 partits a les banquetes (Benfica, Leiria, Oporto, Chelsea, Inter i Madrid) en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions a White Hart Lane. El tècnic ha concedit una entrevista al Diário Económico de Portugal, en el qual repassa la seva trajectòria d'11 temporades com a primer entrenador (va començar la 2000-01 al Benfica). Quan el periodista li pregunta sobre quins han sigut els tres millors partits que recorda, i els tres pitjors, entre aquests últims no dubta a posar el 5-0 de Lliga del Camp Nou del 29 de novembre passat. I entre els tres millors, a diferència del que va fer en una entrevista recent a una televisió de Madrid, hi posa el partit d'anada entre l'Inter i el Barça (3-1) de les semifinals de la Champions de l'any passat, i no l'1-0 de la tornada.

Mourinho també assegura que "m'agradaria complir el meu partit 600 aquí, al Reial Madrid, doncs significaria que caminem junts en la direcció que vull anar, i que anem junts amb l'èxit". I respecte la selecció portuguesa, Mou diu que prefereix agafar-la quan porti més de 1.000 partits disputats, "però que en una situació problemàtica, en la qual es consideri imprescindible la meva presència, mai diria que no".

stats