SUPERCOPA
Esports Barça 13/08/2011

Mourinho: "Del darrer duel amb el Barça vaig aprendre que no puc dir les veritats"

José Mourinho ha ofert la primera ronda de premsa al Bernabéu des de la famosa nit del "¿por qué?", a la prèvia de la Supercopa, definint aquest torneig com "el més important de l'estiu i el menys important de la temporada"

Toni Padilla
2 min
José Mourinho.

Madrid (enviat especial)Mourinho, després de dirigir un entrenament curt amb públic al Bernabéu, ha dit la seva sobre la Supercopa, explicant que "és un torneig aïllat, que no té massa a veure amb la resta. L'any del triplet nosaltres vam perdre la Supercopa amb l'Inter. No hi té res a veure. La Supecopa és el torneig més important de l'estiu però el menys important de la temporada". Sobre la importància del partit, ha deixat clar que creu que "els dos ens hi juguem el mateix".

El tècnic de Setúbal no ha volgut valorar com arriba el Barça al partit, comentant que "s'han jugat 7 partits i s'han fet 26 entrenaments d'una hora i mitja. No sé com arriben ells, nosaltres hem patit canvis d'horari, viatges... però s'ha fet bé una bona feina. Però no hem preparat la Supercopa, hem preparat la temporada, centrant-nos en millorar certs aspectes del nostre joc. Però en la Supercopa no ens juguem la feina de tota la temporada. Com estigui el Barça o com hagi preparat la pretemporada no és problema meu"

La part més sucosa de la roda de premsa ha estat quan li han preguntat sobre què va aprendre en els darrers duels amb el Barça: "Vaig aprendre que no puc dir les veritats", ha dit. Poc després ha afegit que aquesta temporada no pensa callar-se'n ni una. "No, no callaré", ha sentenciat. Mourinho també ha dit que el fet que la UEFA reduïs un partit la seva sanció és "molt significatiu, una gran victòria. Però no parlaré de la Champions perquè estic sancionat". Recordant aquells duels d'ara fa uns mesos, Mourinho ha recordat que "van ser duels molt igualats, crec que seran igual".

Mourinho ha confirmat que Sergio Ramos esta "bé i jugarà", i també ha reconegut que Benzema serà titular: "S'ha guanyat la plaça de titular per aquest partit, però després veurem si juga ell o Higuaín. Ara, tenim una plantilla curta de 20 homes, tres lesionats, una situació normal i ja els tenim tots convocats. La plantilla és curta, tot i que tenim nois joves al filial que fan bona feina". Sobre la seva plantilla però, ha dit que és curta però la dóna per tancada.

El portuguès ha reconegut que l'únic dubte de l'onze inicial és Coentrao o Di Maria, per la qual cosa el Madrid jugaria amb Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria o Coentrao, Cristiano, Özil i Benzema.

Mourinho ha convocat 20 jugadors pel partit. Queden fora els lesionats Altintop, Sahin i Granero. Lass, Pedro Leon i Drenthe no formen part del grup ja que Mourinho els prefereix fora de l'equip. Els convocats són Casillas, Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Khedira, Ronaldo, Kaká, Benzema, Ozil, Marcelo, Xabi alonso, Coentrao, Arbeloa, Albiol, Varane, Higuain, Callejon, Di Maria i els porters Adan i Jesús Fernández.

stats