CLÀSSIC
Esports Barça 09/12/2011

Les cases d'apostes veuen més probable que Mourinho torni a ficar el dit a l'ull a algú que un 5-0 o un 0-5

La casa d'apostes de Gran Bretanya William Hill paga 34 vegades el que s'hagi apostat si hi ha alguna altra ditada provocada pel tècnic del Reial Madrid

Ara
1 min
Mourinho ficant un dit a l'ull a Tito Vilanova. Captura d'imatge de TV3

BarcelonaBarça i Reial Madrid tenen les mateixes possibilitats d'aconseguir el triomf al clàssic d'aquest dissabte, segons la casa d'apostes de Gran Bretanya William Hill. Aquesta casa d'apostes ofereix la possibilitat d'apostar per altres punts del partit, com ara que hi hagi alguna picabaralla, un resultat molt ampli o alguna expulsió, entre d'altres coses.

Entre aquestes cases d'apostes, William Hill diu que aquest dissabte hi ha altes possibilitats que, si el Reial Madrid va perdent, el tècnic dels blancs, José Mourinho, torni a ficar el dit a l'ull a algú. La casa d'apostes, en cas que Mou torni a ser el protagonista amb un acte com el que va fer en la tornada de la Supercopa d'Espanya amb Tito Vilanova, pagarà 34 vegades el que s'hagi invertit.

Segons William Hill, també hi ha possibilitats que el tècnic del Barça, Pep Guardiola, es vegi implicat en una tangana. Si això passa i hi ha proves (ho grava la televisió o es fan fotografies), qui hagués apostat cobraria 26 cops el que hagués invertit.

Respecte a les golejades, un 5-0 o un 0-5 és improbable, segons William Hill, que ofereix 101 vegades el que s'aposti. A més, també es pot apostar per si Piqué o Busquets veuran una targeta vermella i pels hat tricks de Cristiano Ronaldo o Leo Messi, entre d'altres jugadors.

stats