MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 14/12/2011

Un terratrèmol al Japó espanta els jugadors del Santos abans del seu debut

Un terratrèmol de 4,9 graus de magnitud ha afectat la zona de Nagoya, on es juga la primera semifinal del Mundial. A Yokohama, on juga el Barça, no s'ha notat

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min

YokohamaDiversos jugadors del Santos han fet piulades a Twitter després del terratrèmol de 4,9 graus de magnitud que ha sacsejat dimecres l'estadi Toyota i la propera ciutat central de Nagoya. Danilo, lateral dret, ha escrit: "Quina tremolor, wow!". A la ciutat de Toyota, al costat de Nagoya, s'ha jugat avui el Monterrey-Esperance pel cinquè lloc, i es juga el Santos-Kashiwa Reysol.

La FIFA ja ha comunicat que no hi ha cap motiu de preocupació, ja que és un sisme prou normal a Japó, i no s'han produït víctimes. El Japó és un dels estats amb més activitat sísmica, però també està molt ben preparat tot i el darrer desastre de Fukushima.

El terratrèmol ha passat a les 13.01 a 36 quilòmetres de Nagoya, una de les principals ciutats del Japó. Els sistemes de megafonia de la Copa Mundial de Clubs han estat informant els espectadors en els partits sobre què fer en cas d'un terratrèmol.

stats