Barça
Esports Barça 01/06/2012

El Barça crea el Fòrum Fundació FCB

L'objectiu del club blaugrana és promoure amplis debats sobre temes culturals i esportius per tal d'estimular el barcelonisme

Ara
2 min
Sandro Rosell i Jaume Llauradó

BarcelonaLa Fundació del FC Barcelona ha impulsat la creació d'un Fòrum que tindrà com a objectiu promoure amplis debats sobre temes culturals i esportius que tenen incidència directe o indirecta amb les activitats del club, per tal d'estimular el barcelonisme. El Fòrum Fundació FCB proposa el diàleg orientat al progrés del Barça i la discussió esportiva i ideològica, i per això estarà obert a tots els barcelonistes que vulguin assistir-hi.

El planter de conferenciants serà pluralista i d'opinions independents i diverses, amb participants d'àmbit nacional i internacional del món de l'esport. Els temes de debat estaran basats en el barcelonisme i els seus valors, i també ha de servir per retre homenatge a persones que han format part de la història del club (jugadors, tècnics, directius, etc.).

Les activitats del Fòrum (debats, conferències i exposicions), que s'iniciaran al setembre vinent, tindran com a escenari les instal·lacions del FC Barcelona, així com altres indrets de la ciutat, o podran ser també de caràcter itinerant.

Comissió assessora independent

L'estructura del Fòrum dependrà de la Fundació del FCB i comptarà amb una comissió assessora independent integrada per personalitats de reconegut prestigi del món de la cultura i l'esport, que sigui representativa del Club i de la societat civil catalana.

El president d'aquesta comissió assessora serà Jaume Llauradó, que acumula una dilatada experiència com a dirigent en el món de l'esport. Ha estat vicepresident del FC Barcelona, membre de la Fundació de Veterans del Barça, patró de la Fundació del FCB, vicepresident del Roda de Barà, fundador de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes o impulsor del Planet Futbol i del Fòrum Samitier.

Per a Llauradó, "el Barça és el club esportiu més important del món, però també és important els seus valors, la seva història, la seva gent. Aquest Fòrum pretén plantejar temes de debat que poden ser importants per al club. Volem sentir les veus plurals per treure conclusions que ajudin el Barça a avançar i progressar".

stats