Barça
Esports Barça 16/02/2012

'The New York Times' diu que no cal preguntar-se per què Messi fa el que fa: "Simplement disfruta'l"

L'articulista Rob Hughes elogia el partit del crac argentí a Leverkusen i no entén per què s'ha criticat tant el Barça després de perdre el segon partit de la temporada de 47 de jugats

Ara
1 min
Leo Messi.

Barcelona"Per què preguntar-se per què? Simplement disfruta de Messi". Així titula Rob Hughes el seu article del 'The New York Times' de dimecres passat. Per a Hughes, el partit de Messi al Bay Arena de Leverkusen va ser espectacular, i es pregunta per què hi ha uns científics alemanys que intenten entendre per què Messi fa el que fa amb la pilota als peus. Ell els demana que només en disfrutin, sense preguntar-se "per què".

També recorda el que diu sempre Guardiola quan li pregunten per què no fa descansar Messi algun partit: "La gent paga una entrada per veure'l jugar". I també es fa creus de com s'ha criticat el Barça després de perdre a Pamplona tot just el segon partit dels 47 de temporada disputats, i demana, amb ironia, als científics que estudien el cervell de Messi, que investiguin aquestes crítiques.

stats