Futbol
Esports Barça 22/07/2012

Neymar: "Tots ho sabem. El millor és Messi i la Pilota d'Or serà per a ell una altra vegada"

El davanter brasiler no creu que cap altre futbolista tingui opcions de prendre-li el trofeu a l'argentí del Barça, que Neymar considera que "és capaç d'inventar en cada partit" i no té ningú que se li assembli

Ara
1 min
El brasiler Neymar controla una pilota des del terra

BarcelonaPer Neymar no hi ha debat: Leo Messi és únic i al gener tornarà a endur-se el trofeu que l'acredita com a millor futbolista de l'any. "La Pilota d'Or serà per a Messi. Tots ho sabem, és el millor del món i ningú se li assembla. És el més gran, inventa a cada partit i tornarà a endur-se la Pilota d'Or una altra vegada".

En una entrevista concedida a 'Mundo Deportivo', el davanter brasiler ha tornat a expressar la seva simpatia pel Barça. "És un orgull que l'afició blaugrana em segueixi i estigui amb mi. Jugo per fer feliç la gent".

Neymar, que a partir de diumenge es concentrarà a la Vila Olímpica de Londres per disputar els Jocs Olímpics amb la 'canarinha', assegura que té ganes de viure més experiències olímpiques i reconeix que ha de ser "més pràctic" i jugar en equip per ajudar el Brasil a endur-se la medalla d'or.

stats