Barça
Esports Barça 26/12/2010

Nolito: "Encara no sé si marxaré del Barça"

El jugador del Barça B ha fet unes declaracions per al 'Diario de Jerez' en les quals no es tanca la porta de jugar al Reial Madrid

Redacció
1 min

BarcelonaNolito, jugador del Barça B, es troba a Sanlúcar, on ha fet unes declaracions per al 'Diario de Jerez' en les quals assegura que "encara no sé si marxaré del Barça".El futbolista diu que se sent del Barça, "però m'arriba Florentino (Pérez) i m'ofereix una bona quantitat i el Barça no em vol renovar, jo marxaria perquè sóc un professional. Si el Madrid aposta per mi, per què no?", diu.

El jugador de 24 anys, que aquest estiu acabava contracte, no ha arribat a un acord amb el club per a la seva renovació. En els darrers dies el Benfica ha mostrat interès per contractar-lo.

Manuel Agudo Durán, conegut futbolísticament amb el sobrenom de "Nolito", va arribar al Barça la temporada 2008-09, procedent de l'Écija, i va ser un dels jugadors clau en l'ascens dels de Luís Enrique a 2a divisió, aquest estiu.

L'extrem esquerrà va debutar amb el primer equip del Barça l'octubre d'aquest any, en un partit contra el Mallorca (1-1) on va jugar prop d'un quart d'hora.

stats