Barça
Esports Barça 01/03/2012

La nova samarreta del Barça, a la venda a eBay abans de ser presentada

La pàgina de subhastes a internet està oferint la nova samarreta abans que el club blaugrana i l'empresa Nike hagin presentat la peça en societat

Efe
1 min
La nova equipació del Barça per la nova temporada 2012-2013

BarcelonaLa pàgina de subhastes a internet eBay ja està oferint la nova samarreta del Barça, abans que el club blaugrana i l'empresa Nike hagin presentat la peça en societat.

Inicialment, la samarreta surt a la venda per 250 dòlars, un preu desproporcionat respecte a la quantitat amb què sortirà a la venda dintre d'uns mesos a les botigues oficials, al voltant dels 80 euros.

En les imatges que ofereix eBay, suposadament amb les etiquetes oficials de Nike, que és la firma que proveeix de material esportiu el Barça, la samarreta apareix sense la bandera catalana a la part de darrere del coll.

Una font blaugrana ha assegurat que la nova samarreta, blava amb només una franja central de color grana, portarà inserida la senyera en el lloc habitual (a la part de darrere del coll).

L'any passat, el FC Barcelona i Nike van presentar en societat la nova samarreta blaugrana, ja amb el nou patrocinat (Qatar Foundation), el 17 de maig, una data habitual per a aquest tipus d'esdeveniments en l'entitat catalana.

stats