BARÇA
Esports Barça 20/10/2011

Núñez critica Laporta: “Hauríem d'haver aprofitat els èxits per ser també la millor entitat esportiva"

L'expresident del Barça diu a 'El matí de Catalunya Ràdio', de Manel Fuentes, que després dels èxits, el Barça s'està debilitant. "Veient les auditories, tothom veurà fàcilment quina ha estat la trajectòria del Barça", explica

Ara
2 min

BarcelonaL'expresident del Barça Josep Lluís Núñez ha aprofitat l'entrevista que li ha fet Manel Fuentes, a El matí de Catalunya Ràdio, amb motiu de la inauguració aquest vespre de la nova Masia del Barça, per criticar la gestió del també exdirigent blaugrana, Joan Laporta.

"El Barça ha aconseguit alguna cosa que serà irrepetible. Tenim el millor equip del món, però crec que en sentit negatiu, hauríem d'haver aprofitat per tenir la millor solvència d'una entitat esportiva", ha explicat Núñez. L'expresident ha afegit: "Després dels èxits, ens estem debilitant". Tot i que no ha volgut dir noms, Núñez ha criticat la gestió de la directiva de Laporta. "Veient les auditories, tothom veurà fàcilment quina ha estat la trajectòria del Barça. Quan una institució com el nostre club arriba a tenir vuit jugadors internacionals del futbol base, vol dir que l'estructura econòmica hauria de funcionar gairebé sola, perquè no s'han hagut de fer grans inversions".

Per ell, els èxits de l'equip i els econòmics haurien d'anar plegats. "Són coses que han d'anar molt vinculades i no pensar: 'Bé, com que hem fet una cosa molt important, tot val'". Ha estat per això que ha explicat com van engegar el projecte de La Masia: "Quan vam començar el projecte, vam veure que calia créixer de manera paral·lela: havíem de crear el projecte, però també generar ingressos suficients per portar-lo a terme".

Després de dir que ell, quan va deixar el Barça, va fer una cosa que creu que és molt important –"deixar treballar, no criticar"–, ha apuntat: "Al Barça ho deuen tot. Tot el que té, ho deu. Millor dit, deu més del que té".

stats