Barça
Esports Barça 04/07/2012

La Ciutat Esportiva Joan Gamper, en obres

El club blaugrana està canviant la gespa del camp d'entrenament que habitualment utilitza el primer equip de futbol

Efe
2 min
Camp d'entrenament principal de la Ciutat Esportiva

Sant Joan DespíLa Ciutat Esportiva Joan Gamper emprendrà diverses obres de millora durant aquest mes de juliol perquè les diferents categories i seccions del Barça puguin començar, en les pròximes setmanes, a preparar una nova temporada.

Segons que ha informat l'entitat catalana, ja han començat les tasques per canviar la gespa del camp d'entrenament número 1, que habitualment utilitza el primer equip de futbol, i en què s'està instal·lant la mateixa herba procedent de Bordeus que s'utilitza al Camp Nou.

En aquesta tasca es reposaran 810 metres cúbics de matèria orgànica, 14 tones de sorra i unes cinc tones d'altres fertilitzants i nutrients per instal·lar 13.500 metres quadrats de pans d'herba de gespa.

Les obres de substitució de l'herba del camp d'entrenament van començar el 27 de juny passat i finalitzaran el 9 de juliol. Del 9 al 21 de juliol es deixarà que la nova gespa es consolidi i, a partir del 23 de juliol, ja estarà a disposició del primer equip.

Mentrestant, el conjunt que dirigeix a partir d'aquesta temporada Francesc 'Tito' Vilanova durà a terme les primeres sessions d'entrenament al camp número 2 de la mateixa Ciutat Esportiva.

A més, encara respecte al primer equip de futbol, també s'ha decidit ampliar el gimnàs amb 200 metres quadrats més, ja que havia quedat petit davant la necessitat d'incloure més maquinària.

També se substituirà el terreny de joc dels camps 8 i 9 per una gespa artificial que homologat per la FIFA. Es tracta de la gespa artificial més exclusiva que existeix a tot el món i que, per exemple, s'utilitza a l'estadi Lujniki del CSKA de Moscou.

La gespa extreta dels camps 8 i 9 es reciclarà perquè pugui ser instal·lada en els camps annexos del Miniestadi que utilitza la FCB Escola.

També es faran obres de millora al pavelló poliesportiu, del que es polirà el parquet, i es remodelaran els vestidors del Barça B, que s'ampliaran perquè també tinguin cabuda els dos equips juvenils.

stats