Barça
Esports Barça 04/12/2010

L'Osasuna-Barça es jugarà demà a les 17h i l'equip viatjarà aquesta tarda en tren i autocar

L'Osasuna està indignat amb el Barça i la RFEF perquè diuen que ningú els ha consultat res a l'hora d'ajornar el partit a demà

Toni Padilla
1 min
Pep Guardiola salta a la gespa del Camp Nou en l'entrenament previ al Barça-Madrid.

BarcelonaEl partit entre l'Osasuna i el Barça sí que podrà disputar aquesta jornada, però demà. El caos aeri ha impedit que els blaugrana viatgessin aquesta matí com tenien previst, i abans d'ajornar el partit, cosa que hauria suposat un greuge comparatiu amb els altres clubs que sí que s'han espavilat a buscar alternatives, el partit es jugarà demà a les 5 de la tarda al Reyno de Navarra. El Barça viatjarà a Pamplona aquesta tarda, primer amb TGV fins a Saragossa, i després amb autocar fins a la capital navarresa. El jugadors han començat de deixar el Camp Nou per anar a casa seva a dinar, i estan citats a les 16.30 hores a l'estació de Sants per agafar el TGV.

Malgrat aquesta notícia, que ha fet oficial tant el Barça com la Federació Espanyola, a Pamplona no estan gens d'acord. L'Osasuna està indignat amb el Barça i la RFEF perquè diuen que ningú els ha consultat res a l'hora d'ajornar el partit a demà. El club navarrès a més, reclama que el Barça demostri que no ha pogut arribar a Pamplona de cap altre manera. Aquesta tarda està prevista una roda de premsa del president de l'Osasuna Patxi Izco per explicar la versió del club navarrès.

stats