Barça
Esports Barça 04/12/2010

L'Osasuna-Barça es jugarà avui i l'equip ja és camí de Pamplona

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner ha assegurat en declaracions a OnaFM que la Federació Espanyola els havia dit que el partit es podia aplaçar

Toni Padilla
2 min
Messi sortint del Camp Nou on esperaven sortir cap a l'aeroport.

Barcelona/SaragossaDesprés d'un matí ple d'incertesa, el partit entre l'Osasuna i el Barça es disputarà finalment avui, tal i com estava previst, a les 8 del vespre. I és que els navarresos no han volgut acceptar la proposta dels blaugrana d'aplaçar el partit a demà, i han exigit que l'enfrontament el dia i hora indicats inicialment.

Al migdia el Barça ha informat a través del seu lloc web que el partit es traslladava a demà diumenge, a les 5 de la tarda, després d'arribar a un suposat acord amb la Federació Espanyola de Futbol. Tanmateix, pocs instants després apareixia un comunicat de l'Osasuna, també al seu web, on asseguraven que no havien rebut cap comunicació oficial per part de la federació; i que per aquest motiu consideraven que l'enfrontament es mantenia el dia i hora previstos. Posteriorment, el Barça retirava aquest comunicat de la seva pàgina a internet.

Finalment, l'expedició del Barça, que després de conèixer el possible aplaçament fins demà, tenia previst desplaçar-se a Pamplona en tren i autocar; avançava la seva sortida a les 4 de la tarda (en principi ho havia de fer mitja hora més tard). L'equip ha agafat un TGV al que se li han afegit dos vagons -el 12 i el 13-, un per als jugadors i un altre per la premsa. El comboi ha sortit amb uns minuts de retard per l'absència de Pedro, que ha estat l'últim en arribar a l'estació de Sants.

Després d'arribar a l'estació de Saragossa (on, per cert, els blaugrana han coincidit amb els jugadors del Saragossa, que esperaven a l'altra andana), han agafat un autocar que els trasllada finalment fins a Pamplona. Mediapro ha fet públic que el partit el farà com estava previst Gol Televisió, i l'Osasuna accepta retardar una mica l'inici del matx si el Barça fa tard pocs minuts.

D'altra banda, el vicepresident blaugrana Jordi Cardoner, ha assegurat a OnaFM que la RFEF havia dit als blaugranes que el partit es podia aplaçar a demà diumenge.

stats