Barça
Esports Barça 28/05/2012

Òscar Garcia: "M'agradaria ser l'entrenador del primer equip del Barça en un futur"

L'exentrenador del Juvenil A del Barça reconeix que "no veia massa perspectiva d'evolucionar al club", que somia amb tornar al Barça per dirigir el primer equip i que no va pensar mai que podria ser el segon de Tito Vilanova

Ara
1 min

BarcelonaÒscar Garcia Junyent, actual entrenador del Maccabi Tel Aviv i extècnic del Juvenil A reconeix que somia amb "ser l'entrenador del primer equip del Barça en un futur". Ho ha confessat en declaracions al programa 'Mas Esports' de COMRàdio Barcelona. "No veia massa perspectiva de poder evolucionar dins el club i un altre any al juvenil creia que no, ho hauria d'agafar algú amb moltes ganes", ha declarat.

El català creu que el repte que té ara Tito Vilanova "no és fàcil". "Mai és fàcil entrenar el Barça i menys després d'una època tan gloriosa com aquesta, però ell coneix perfectament les claus dels èxits d'aquests últims anys i coneix perfectament la plantilla", ha analitzat. També ha reconegut que no se li va passar pel cap que pogués ser triat per ajudar-lo com a segon.

Per últim, Òscar Garcia ha analitzat les figures de Guardiola, Mourinho i Van Gaal. Del català, ha dit que "és un geni"; del portuguès, que "és molt intel·ligent" i de l'holandès, "que és un molt bon entrenador de futbol".

stats