Barça
Esports Barça 25/05/2011

El president del Palerm situa Pastore al Barça

Maurizio Zamparini situa el cost del futbolista argentí en uns 50 milions, en una entrevista publicada al 'Corriere dello Sport' en la seva edició de paper

Redacció
1 min
Javier Pastore

BarcelonaEl president del Palerm, Maurizio Zamparini, creu que el seu davanter argentí Javier Pastore marxarà la temporada que ve al Barça de Pep Guardiola. "Me l'imagino amb la samarreta del Barça, perquè per mi que és allà on anirà. Sembla que li agrada a Messi, i ells dos formarien una parella fantàstica", afirma Zamparini en una entrevista publicada aquest dimecres pel diari esportiu italià "Corriere dello Sport" en la seva edició de paper.

El president del club, però, assegura que no ha rebut cap trucada del club català interessant-se pel jove davanter, encara que assenyala que hi ha molts equips que s'han posat en contacte directament amb el seu representant.

"A mi directament només m'ha trucat un gran club, els altres s'han posat en contacte amb mi a través del seu agent. No és un misteri dir que és un jugar que agrada al Milan, l'Inter, al Juventus, el Manchester City, el Chelsea, el Reial Madrid i el Barça", explica Zamparini.

El màxim responsable del Palerm, que considera que les possibilitats que Pastore abandoni el seu club estan al 50 per cent, reconeix que el preu del jugador pot superar els 50 milions d'euros que estipula un acord verbal: "Hi ha una clàusula verbal de 50 milions i no excloc que amb tots els clubs que estan interessats pugui superar aquesta xifra".

Zamparini recorda que al davanter argentí li queden encara tres anys de contracte amb el Palerm, encara que reconeix que les quantitats que s'estan valorant són molt àmplies. "Per a mi (Pastore) no està en el mercat perquè té tres anys de contracte, però si m'ofereixen tants diners...", apunta el president del Palerm, que el proper diumenge s'enfronta a l'Inter en la final de la Copa d'Itàlia.

stats