Hèrcules
Esports Barça 28/01/2011

Pamarot es lesiona i l'Hèrcules rebrà el Barça sense centrals titulars

El defensa francès de l'Hèrcules pateix una lesió muscular i s'ha quedat fora de la convocatòria del conjunt alacantí per jugar demà contra el Barça

Redacció
1 min

AlacantNoè Pamarot, defensa francès de l'Hèrcules, pateix una lesió muscular i s'ha quedat fora de la convocatòria del conjunt alacantí per jugar demà contra el Barcelona, cosa que unida a la baixa d'Abraham Paz deixa el tècnic Esteban Vigo sense la seva parella de centrals habitual.

Pamarot s'ha lesionat aquest matí, en el transcurs de l'entrenament que ha realitzat l'Hèrcules a l'estadi Rico Pérez a porta tancada, i pateix un trencament fibril·lar a l'abductor dret.

El jugador francès ha estat des de l'inici de la Lliga un fix en les alineacions de l'Hèrcules i només es va perdre, per acumulació de cinc targetes grogues, el partit de Lliga que va enfrontar l'Hèrcules i el Racing de Santander a l'estadi El Sardinero.

L'absència de Pamarot és doblement greu per a l'Hèrcules si es té en compte que per al partit contra el Barcelona ja era baixa l'altre central habitual en les seves alineacions, el gadità Abraham Paz, qui no s'ha recuperat a temps d'unes molèsties musculars que arrossega des de l'últim partit de Lliga.

Paz es va perdre el partit de fa dues jornades contra l'Sporting de Gijón per un petit trencament fibril·lar i, encara que va reaparèixer davant l'Athletic Club en l'últim partit de la lliga, va haver de ser substituït als seixanta minuts de joc per molèsties.

En la convocatòria per al partit contra el Barcelona, Esteban Vigo només ha inclòs quatre defenses, els laterals David Cortés i Francisco Peña i els centrals Mohammad Sarr i Sergio Rodríguez, encara que tenia la possibilitat d'haver cridat també els laterals Juanra Cabrero i Cristian Pulhac.

stats