REGAL BARÇA
Esports Barça 04/03/2011

Pau Gasol no descarta tornar al Regal Barça en cas de locaut a la NBA

En unes declaracions a 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio, Pau Gasol es reitera en ellò que va dir al diari ARA i no descarta la possibilitat de tornar al Regal Barça

Redacció
1 min
Pau Gasol, durant el partit dels Lakers contra els Hawks d'Atlanta.

Barcelona“Sens dubte, és una opció. No descarto res perquè tampoc se sap fins quan hi haurà el tancament patronal (locaut). Si passa, vas a jugar a un altre lloc i en cas de tornar a Europa, la meva primera prioritat seria tornar al Barça”, va declarar l’aler pivot de Los Angeles Lakers. El jugador es reitera així en la idea que va avançar en una entrevista al diari ARA fa gairebé dos mesos.

A dia d’avui, el principal problema entre les franquícies de la NBA i els jugadors és l’estructura dels salaris a partir de l’any vinent, i actualment s’estan mantenint converses entre els sindicats de jugadors i la patronal, ja que el contracte actual expira el proper 30 de juny.

Cal recordar que l'any 1999 la lliga es va aturar per culpa d'un locaut i tan sols es van jugar cinquanta partits.

A la roda de premsa de la seva renovació, Joan Creus ha dit que des del club estan "orgullosos" de les seves declaracions però que a dia d'avui "no hi ha res".

stats