Barça
Esports Barça 13/12/2010

Pedro: "Messi, Xavi i Iniesta són els que resolen els partits i és normal que s'enduguin les portades"

Poc acostumat a definir-se davant preguntes difícils, sobre quin entrenador mereix ser el millor de l'any (Del Bosque o Guardiola?), Pedro ho té clar: Pep

Albert Solé
1 min
Messi i Pedro celebren un gol. Foto: AFP.

BarcelonaPedro Rodríguez Ledesema està tornant a ser aquell jugador decisiu que va ser el curs passat. Fins diumenge havia tornat a fer gols, però ahir va preferir fer dues assistències de gol magnífiques a Villa i Iniesta. "Messi, Xavi, Villa i Iniesta són els que resolen els partits, és normal que s'enduguin les portades, jo treballo per l'equip i estic molt content amb el meu paper", ha dir el davanter canari amb la seva habitual modèstia. Malgrat tot, ha admès que està molt content amb els elogis que partit rere partit li dedica Guardiola, "he de seguir així", afirma.

El jugador canari comenta que mai abans havia gaudit tant jugant a futbol com ho està fent ara, "mai havia jugat amb jugadors d'aquest nivell i a aquest ritme, és una sensació molt maca". Potser per això assegura que és conscient que el moment que està vivint és històric, "però ho valorarem més amb el pas del temps". I una de les coses que demostra que aquest Barça pot arribar a ser el millor de la història és el fet que tres companys de vestidor de Pedro són els finalistes de la Pilota d'Or de la FIFA. Pedro no ha volgut mullar-se sobre quin dels tres s'ho mereix més, però en canvi sí que ho ha fet per escollir el millor entrenador de l'any 2010. "És una decisió molt difícil, tots dos s'ho mereixen, però aquí sí que em mullaré, jo li donaria al Pep".

stats