Barça
Esports Barça 30/04/2012

Pedro: "Volem recuperar el nostre millor nivell per arribar bé a la Copa"

L'extrem canari confessa que l'equip no pot permetre's el luxe de "llençar cap partit" perquè el 25 de maig juga una final de Copa i és important "tornar a jugar bé"

Ara
1 min
Pedro celebra amb Messi un dels gols a Vallecas

MadridPedro ha sigut dels pocs jugadors que s'ha aturat en zona mixta per comentar el partit contra el Rayo. El canari està content per haver ajornat la celebració de Lliga al Madrid, tot i que destaca que el més important és "recuperar el ritme i preparar-se per a la final de Copa". "Volem tornar a jugar al nostre millor nivell i és això en l'únic que pensem. La Lliga està pràcticament perduda, però no podem llençar aquests partits", ha comentat.

"És decisió seva i l'hem de respectar", ha reiterat Pedro, en relació a la marxa de Guardiola. Sobre l'elecció de Tito Vilanova com a substitut, l'extrem ha confessat que "el grup no s'ho esperava" però que, de moment, "tot segueix igual".

"Estem tots molt units –ha reconegut–. Junts i amb ganes d'acabar bé la temporada". Pedro no descarta encara convèncer Del Bosque i anar a l'Eurocopa. "Primer penso en els partits amb el Barça, però, és cert que m'agradaria. Lluitaré fins al final per poder anar a l'Eurocopa".

stats