Barça
Esports Barça 14/02/2012

Pedro compleix 150 partits amb el Barça

Amb el de Leverkusen, el davanter canari arriba a aquesta xifra rodona. Entre altres, ha disputat 89 partits de Lliga i 32 de Champions, amb 52 gols totals

M. Molina
1 min
Pedro, després de marcar a Mestalla.

BarcelonaPedro Rodríguez arriba aquest dimecres als 150 partits amb el Barça. El davanter canari suma aquesta xifra rodona en el partit de Champions a Leverkusen, de l'anada dels vuitens de final de la competició.

El seu debut amb el Barça va ser el gener del 2008 –amb Rijkaard a la banqueta–, en el partit entre el Barça i el Múrcia. El davanter va substituir Eto'o als últims minuts del partit, quan el resultat era de 4-0.

Però el protagonisme de Pedro va començar la temporada següent, amb Pep Guardiola a la banqueta. Amb el dorsal 17 a l'esquena, es va convertir en un dels futbolistes revelació de la temporada del triplet, que li va valer un bitllet per jugar amb la selecció espanyola.

Els seus números amb el Barça són contundents: 89 partits de Lliga, 32 de Champions –comptant el d'aquest dimarts–, 18 de Copa del Rei, 5 de Supercopa d'Espanya, 2 de Supercopa d'Europa i 4 del Mundial de clubs. En total, en aquests 150 partits ha marcat 52 gols.

stats