BARÇA
Esports Barça 26/05/2012

Pedro: “Em quedo amb tots els minuts bonics que he viscut amb el 'mister' i amb l'equip”

El jugador canari, que ha marcat dos dels tres gols de la final, assegura estar "content" perquè ha estat un any "molt difícil" per a ell

Ara
1 min

BarcelonaEl golejador de la final de la Copa del Rei, Pedro Rodríguez, que ha marcat dos dels tres gols que el Barça ha marcat en la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, ha assegurat als micròfons de Televisió Espanyola tot just s'ha acabat el partit que estava "content" per haver aconseguit el 14è títol de l'era Guardiola.

"Estic content. Ha estat un any difícil per a mi. Estic content pel triomf i pels gols que he marcat", ha dit Pedro, que ha explicat com ha vist el partit. "Hem marcat un gol ràpid i amb ells, que són un equip molt fort en els primers minuts, és un punt a favor per a nosaltres. Els tres gols ens ha fet jugar millor en la segona part, més tranquils".

Pedro, que ha dit que espera ser a la llista del seleccionador espanyol Vicente del Bosque per jugar l'Eurocopa, ha assegurat que és difícil quedar-se amb un moment de tots els que ha viscut al primer equip amb Pep Guardiola com a tècnic. "Seria difícil quedar-me amb només un moment, són molts. Em quedo amb tots els moments bonics que hem viscut amb el 'mister' i amb l'equip", ha conclòs.

stats