Barça
Esports Barça 01/04/2012

Pedro Rodríguez: "Estem en el millor moment per rebre el Milan"

El davanter canari assegura que els italians "no ho posaran fàcil" però que l'equip té molta confiança per passar l'eliminatòria per la bona ratxa de resultats

M. Molina
2 min
Pedro Rodríguez disputa una pilota amb Borja Ekiza

BarcelonaDesprés de superar l'Athletic Club al Camp Nou (2-0), el Barça s'ha entrenat aquest diumenge per preparar el partit de dimarts contra el Milan. Un matx on els blaugranes s'hi juguen l'accés a les semifinals després d'empatar a 0 a San Siro. I que, segons el davanter Pedro Rodríguez, afronten "en el millor moment".

"El partit contra el Milan és el més important de la temporada. Sabem que serà molt complicat, ja ho vam veure a l'anada. No ens posaran les coses fàcils i haurem de fer el nostre millor treball per superar-los. Però penso que estem en el millor moment per afrontar-lo. Portem una bona ratxa de victòries i estem contents de com ens surten les coses", ha dit el davanter canari.

Pedro, que va ser titular contra l'Athletic Club però que no va aconseguir marcar, ha lamentat la sequera golejadora. "No sé què em falta. He tingut algunes lesions aquesta temporada però ara m'estic trobant bé als entrenaments i als partits; però no tinc sort de cara a porteria. És una llàstima que em falti frescor amb el gol, que és el que em falta per tenir més continuïtat a l'equip".

D'altra banda, i qüestionat sobre la diferència que separa el Barça i el Madrid a la Lliga, el davanter ha reiterat que l'equip no dóna la competició per perduda, malgrat reconèixer que és difícil aconseguir el títol. "Optem a tot i sabem que ho podem aconseguir. Però és obvi que el Madrid té una gran distància. Nosaltres hem de treballar com fins ara i esperar que ells punxin en algun desplaçament. Sabem que està complicat i difícil, però no impossible. Ho afrontem amb les ganes d'aconseguir-ho", ha conclòs.

stats