Barça
Esports Barça 13/10/2011

Pedro: "Ens costa més recuperar-nos després dels partits de seleccions"

El davanter blaugrana reconeix que l'aturada els obliga a fer un esforç per recuperar el ritme, però assegura que arribaran "bé de forma" per jugar contra el Racing

M. S.
1 min
Pedro, després de marcar a Mestalla.

BarcelonaPedro ha parlat aquest dijous en roda de premsa i s'ha mostrat confiat en què l'aturada de seleccions no perjudicarà el ritme del Barça de cara al partit contra el Racing perquè arriben "bé de forma", tot i que ha reconegut que "costa més recuperar-se" després d'aquests enfrontaments.

Sobre el sistema que el Barça està fent servir més aquesta temporada, el canari ha afirmat que, en la seva posició a l'extrem, "no hi ha gaire diferència entre el 4-3-3 i el 3-4-3", i ha afegit que: "Tots els jugadors ens estem adaptant bé".

Per acabar, el canari també ha dit que no l'angoixa arribar a la xifra de 50 gols amb el Barça, per la qual li manquen dues dianes. A més, ha admès que no es va trobar còmode en la seva posició al Molinón, que ha definit com d'"interior amb arribada", tot i que no ha volgut comparar-la a les de Messi o Cesc.

stats