BARÇA
Esports Barça 10/04/2011

Pedro: "L'equip està en bona forma i guanyant partits"

Per a Pedro, l'única nota negativa d'aquestes últimes setmanes està sent la plaga de lesions que pateix l'equip: "Puyi, Abidal, Bojan. Les baixes es noten"

Efe
1 min
Pedro Rodríguez, durant un entrenament amb el Barça. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl davanter del Barça Pedro Rodríguez ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat en assegurar que "l'equip està en bona forma i guanyant partits", pel que està preparat per barallar-se, amb garanties, per tots els títols en aquesta recta final de temporada.

Pedro creu que el partit de dissabte contra l'Almeria és un exemple del que li està passant últimament al conjunt blaugrana: "Els rivals es tanquen enrere, no et deixen espais i no sempre pots guanyar golejant. Treure els partits sempre costa".

El Barça viatjarà aquest dilluns a Donestk per jugar contra el Xakhtar en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Malgrat el 5-1 de l'anada, Pedro s'ha mostrat caut. "Portem un bon resultat, però són un equip molt fort en el seu camp, té jugadors ràpids i agressius i haurem de sortir molt ficats i concentrats, perquè sabem que serà un partit molt complicat", ha advertit.

Per a Pedro, l'única nota negativa d'aquestes últimes setmanes està sent la plaga de lesions que pateix l'equip: "Puyi, Abidal, Bojan. Les baixes es noten, perquè els necessitem a tots". Ell mateix acaba de recuperar-se d'una pubàlgia. "M'estic trobant cada vegada millor, però encara no estic al cent per cent. A poc a poc, amb calma, aniré agafant el ritme", ha comentat sobre això.

La setmana que ve, espera estar totalment recuperat per a l'assalt del Bernabéu, on el Barça es presentarà amb vuit punts d'avantatge. Pedro és dels que pensa que a Madrid no es pot anar a especular amb aquesta renda sinó "a guanyar, per col·locar-nos de la millor manera per conquistar el títol de Lliga".

stats