BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Pedro: "Esperem acabar molt bé l'any guanyant a Wembley"

El davanter del Barça ha dit que el seu gol ha estat també d'Iniesta. "Ell m'ha fet una gran passada que ha estat mig d'Andrés Iniesta"

Redacció
2 min
Pedro, celebrant el gol de la tornada de semifinals de Champions al Camp Nou / EFE

Barcelona"Hem d'agrair a l'afició tot el suport que ens ha donat avui, ens han ajudat molt", ha dit Pedro, molt feliç després de la classificació per a la final de Wembley.

Per acabar, preguntat sobre Wembley ha dit que "esperem guanyar, però no serà fàcil perquè el Manchester té un gran equip", ha dit un Pedro que creu que els de Ferguson seran a la final.

El migcamposta blaugrana Xavi Hernández ha considerat que la classificació per la final de Wembley fa “justícia futbolística” ja que “ha passat el millor equip”, perquè “en aquest moment és millor el Barça que el Reial Madrid”. El segon capità ha dit que l'equip ha fet un partit “intel·ligent” i ha assegurat que “és un gran dia pel Barça, estem feliços i hem sigut superiors al Reial Madrid”. També ha opinat sobre el Manchester United, que molt possiblement serà el rival a la final: “És un gran equip i la final serà molt bonica. A priori, ells són favorits”.

Per altra banda, Iniesta ha dit que el Madrid "és un gran equip" i que per això "hem celebrat el triomf d'aquesta manera". Iniesta també ha volgut dir que agraeix el detall de "Xabi Alonso i Arbeloa que s'han quedat al camp per felicitar-nos", ha dit.

Mascherano, del que Cristiano Ronaldo ha dit que es tira molt, no ha volgut entrar en el joc del portuguès i ha dit que ell se sent "molt orgullós de com és i que, per damunt de tot, és honest".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Dani Alves, per altra banda ha tingut un record pel Madrid: “L'any passat van dir que no vam ser a la final perquè estàvem obsessionats, però ells s'han quedat fora perquè s'han obsesionats amb els àrbitres”.

stats