BARÇA
Esports Barça 21/07/2011

Pedro: "Serà un plaer tenir la competència d'Alexis Sánchez"

El davanter canari assegura que no està preocupat pel possible fitxatge d'Alexis Sánchez pel Barça i afirma que espera que el cas Cesc es resolgui aviat

Efe
2 min
Pedro, amb Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta, després de signar el seu contracte.

Sant Joan DespíEl davanter blaugrana Pedro Rodríguez ha assegurat que no està preocupat pel possible fitxatge d'Alexis Sánchez pel Barça i que, si es fa definitiu el traspàs, serà "tot un plaer" poder tenir la competència del xilè en el seu lloc. "Alexis és un grandíssim jugador, molt ràpid i profund, que treballa molt en la pressió, i tots estaríem encantats a l'equip que formés part d'aquest club. Seria un plaer, però no és una cosa que estigui a la nostra mà", ha afirmat el canari.

Pel davanter, la imminent arribada d'Alexis suposaria una motivació personal i per a l'equip, atesa la qualitat del davanter de l'Udinese, pel qual el Barça podria arribar a pagar uns 37 milions d'euros, entre pagaments fixos i variables. "Competirem molt, com amb altres companys, i si existeix aquesta competència i finalment arriba serà un plaer. El tractarem com es mereix", ha afegit Pedro, que "seguirà treballant dia a dia" per demostrar que encara pot ser un jugador important per a Guardiola.

El del planter s'ha referit també a una altra possible incorporació blaugrana, la del capità de l'Arsenal, Cesc Fàbregas, que de nou torna a ser objectiu del Barça després de diversos intents fallits en temporades passades. "Tothom està esperant, perquè és un grandíssim jugador. Els companys tenim ganes que vingui perquè tenim un bon tracte en la selecció, té moltíssima qualitat i tots volem que hi sigui i es tanqui", ha admès el jugador.

No obstant això, ha reconegut que la situació és "una mica complicada" a causa dels obstacles que el seu entrenador, Arsène Wenger, està posant al retorn de Cesc al Camp Nou. "No depèn de nosaltres, però esperem que es pugui resoldre aviat", ha dit. Però més enllà dels futuribles a l'agenda blaugrana, Pedro ha insistit en la importància de la feina que estan realitzant en aquesta pretemporada, amb vista a un any que s'augura "difícil i complicat".

"Els entrenaments estan sent forts, com és lògic. Estem treballant bé, de manera progressiva, i l'equip està agafant ritme. Ens juguem fer una altra temporada d'èxits, i encara que sabem que és complicat, és la nostra motivació", ha recalcat. En especial, a l'horitzó apareix el doble enfrontament contra el Reial Madrid en la Supercopa d'Espanya, en menys d'un mes, que arriba després de la sèrie de quatre clàssics de la temporada passada que gairebé va trencar les relacions entre els dos clubs. "No sé com plantejaran el partit i com sortiran", ha opinat. "Sabem que serà dur, però estem tranquils i intentarem com sempre competir amb la nostra força, el nostre joc i la nostra filosofia".

stats