Barça
Esports Barça 02/05/2012

Penúltim partit de Guardiola al Camp Nou en un duel decisiu per al Màlaga (20h)

El Barça, que tornarà a jugar amb els futbolistes menys habituals, es prepara per a la final de la Copa del Rei mentre que els malaguenys busquen certificar la seva posició de Champions

Efe
1 min
Els jugadors del Barça celebren un dels gols a Vallecas

BarcelonaEl Barça disputarà al Camp Nou el partit contra el Màlaga, ajornat per la vaga, sense molt pel que lluitar, molt al contrari de les aspiracions del seu rival, quart en la classificació i amb l'objectiu d'afermar-se a la zona de la Lliga de Campions. Serà el penúltim acte de Josep Guardiola com a entrenador blaugrana.

El Barça, només amb la final de la Copa del Rei a l'horitzó, els tres últims partits de Lliga com un llarg entrenament per adquirir el to per al xoc contra l'Athletic Club a Madrid. Guardiola no podrà comptar amb Alexis Sánchez, afectat d'una contusió a la cama esquerra, Xavi, que segueix de baixa, ni Gerard Piqué, que tot i evolucionar favorablement, no podrà jugar encara. Pinto, segons va confirmar ahir el tècnic, continuarà a la porteria.

El tècnic del Màlaga, Manuel Pellegrini, tindrà dues noves baixes, la del migcampista italià Enzo Maresca, per lesió, i la del davanter Francisco Alarcón Isco, per acumulació d'amonestacions, als quals s'uneixen els lesionats de llarga durada, el porter argentí Willy Caballero, el defensa holandès Joris Mathijsen, el davanter brasiler Julio Baptista i el migcampista francès Jéremy Toulalan.

stats