Barça
Esports Barça 21/02/2011

Pep Guardiola: “El partit d'avui és una demostració més del que són aquests jugadors”

Guardiola ha sortit a defensar els seus jugadors després d'una setmana on s'havia empatat al camp de l'Sporting i perdut al camp de l'Arsenal

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola dóna ordres durant el Barça-Athletic Club

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha sortit en defensa dels seus jugadors després de guanyar 2-1 l'Athletic Club; per l'ambient que s'havia generat durant la setmana després d'empatar al camp de l'Sporting i perdre contra l'Arsenal.

“El partit d'avui és una demostració més del que són aquests jugadors, que valen un imperi”, ha dit el tècnic. “Sembla que per haver empatat al Molinón, nosaltres estem fotuts mentre que ells estan collonuts”, ha dit un taxatiu Guardiola, que també ha recordat que “quan el Madrid va venir aquí estàvem un punt a sota, i ara estem 5 per sobre. Tot un èxit davant un rival que té l'equip que té i un entrenador de tant de nivell. A vegades ens porta la passió, però si ho mires fredament, és una dada brutal”.

Sobre el partit en sí, el tècnic blaugrana ha dit que “hem fet una bona primera part. A la segona, amb el gol, ha canviat; però amb el possible penal a Messi s'ha tornat a animar el partit i al final l'hem pogut guanyar”. De fet, el de Santpedor ha reconegut que no ha estat dels millors de l'equip, però ho ha considerat, fins a cert punt, normal. “Sempre és millor guanyar per 4-0, però avui jugàvem contra l'Athletic. Durant la temporada hi ha partits com aquest, amb fins a 9 homes al darrera”.

Guardiola ha explicat que dóna 2 dies de descans als seus jugadors “perquè desconnectin”, aprofitant que els blaugranes no tenen compromís entre setmana.

stats