Barça
Esports Barça 28/09/2011

Pep Guardiola: “Contra el BATE hem tingut la sort d'obrir el marcador aviat”

El tècnic ha dedicat la victòria contra el BATE Borissov a la memòria de l'exfutbolista Chus Pereda, mort aquest dimarts

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola

BarcelonaPep Guardiola ha considerat vital que el seu equip pogués obrir aviat el marcador al camp del BATE Borissov, en el partit de Champions que els blaugranes han acabat guanyant per 0-5. Un triomf que l'entrenador ha volgut dedicar “a la memòria de Chus Pereda i a la família del jugador”, desaparegut aquesta setmana.

“Hem tingut la sort d'obrir el marcador aviat”, ha dit el tècnic. “Mai no és fàcil atacar contra 10, ja ens va passar contra el Milan”, ha recordat Guardiola, qui també ha afegit: “Aquests anys ja hem jugat contra equips com el Rubin Kazan que estan al darrera i només busquen sortir ràpid i enganxar el jugador en punta”.

L'entrenador del Barça considera que l'equip “ha fet les tres últimes Champions molt bones, però fora de casa no hem tret gaire bons resultats”, i ha destacat que “era important guanyar després d'empatar contra el Milan”.

Respecte a Leo Messi, qui aquest dimecres ha igualat Kubala com a segon màxim golejador de la història del Barça, l'entrenador s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta fita i ha volgut felicitar l'argentí per “haver igualat un mite del barcelonisme, que per la seva manera de jugar i de fer va canviar el club”. Guardiola també ha afegit que “l'únic que pot passar perquè no iguali Cesar –màxim golejador històric– és que marxés del club, però això esperem que no passi”, ha dit irònicament.

Per últim, Pep Guardiola no ha volgut tirar més llenya al foc sobre la demanda a l'anterior junta de Laporta: “Ja està tot dit per la meva part. El més important és que sigui el millor pel club”, ha dit.

stats