Barça
Esports Barça 21/04/2011

Pep Guardiola: "Importa com t'aixeques. Els jugadors ja s'han aixecat abans i es tornaran a aixecar"

El tècnic ha tingut un discurs serè a la sala de premsa, i ha volgut girar full ràpidament a la derrota recordant els objectius de guanyar la Lliga i la Champions

Martí Molina
1 min
Guardiola i Mourinho abans del partit

BarcelonaGuardiola ha volgut donar un missatge d'optimisme després de perdre la final de Copa contra el Reial Madrid. “Sempre és millor guanyar que perdre però ens hem de recuperar. La vida és així. No importa el que guanyes sinó com t'aixeques. I ens aixecarem, esclar que sí. Aquests jugadors porten molts anys jugant a futbol, s'han aixecat i s'aixecaran”, comentava a la sala de premsa.

El tècnic considera que “el millor que ens pot passar és recuperar-nos per al partit de dissabte. Ens queda la Lliga, intentar tancar-la. I llavors la Champions, a veure si podem arribar a Wembley”.

Sobre el partit, Guardiola ha dit que “a la primera part ens ha faltat continuïtat en el joc, però sí que n'hem tingut al segon temps, on hem trobat més profunditat”. De fet, ha dit que “sé que sona malament després de perdre, però hem fet una molt bona segona part i una bona pròrroga. Mai no és fàcil amb jugadors tan físics i bons, perquè sempre hi ha interrupcions. Però estem contents a nivell de joc, a nivell de resultat ja sabeu que no”.

El tècnic ha dit que no s'ha mostrat sorprès pel joc dels blancs, i que “han canviat jugadors, però el concepte és el mateix que el partit de dissabte”.

Guardiola no ha volgut polemitzar sobre l'àrbitre: “Cadascú pot jugar com vol i ja hi ha un àrbitre per això. Després de perdre, qualsevol argument que pugui donar de queixa sonarà a excusa. Analitzarem el partit, les coses bones i les coses dolentes; i seguirem endavant”.

El tècnic ha volgut felicitar el Reial Madrid per la victòria, i també les dues aficions pel seu comportament.

stats