Barça
Esports Barça 12/03/2011

Pep Guardiola: “Arribem ja a la fase decisiva”

El Barça juga demà (21 h, Canal +) a Sevilla. Pep Guardiola assegura que "el rival és un equip dels grans, històricament sempre ha estat entre els millors"

Redacció
1 min
Milito parla amb Guardiola.

BarcelonaEl Barça juga demà (21 h, Canal +) a Sevilla. Pep Guardiola assegura que "el rival és un equip dels grans, històricament sempre ha estat entre els millors. La seva afició genera molta admiració". El tècnic és conscient de la importància dels propers partits: "Arribem ja a la fase decisiva i ho fem en una bona disposició".

"Puyol està molt millor que ahir, però encara no està per competir", ha dit el tècnic. L'entrenador ha convocat per al partit contra el Sevilla els 19 jugadors disponibles del primer equip, és a dir, tota la plantilla amb l'excepció del lesionat Carles Puyol. En l'última sessió preparatòria, que s'ha desenvolupat sota una intensa pluja, ja ha participat el davanter Pedro Rodríguez, que dijous passat va haver d'entrenar-se al marge del grup a causa d'un petit problema físic.

La llista de convocats està formada per Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Milito, Adriano, Maxwell, Abidal, Sergio, Mascherano, Keita, Iniesta, Xavi, Pedro, Afellay, Jeffren, Bojan, Villa i Messi. Guardiola haurà de descartar un futbolista abans del partit.

Guardiola no ha volgut entrar a valorar les acusacions d'Arséne Wenger i José Mourinho: "Res a dir", ha dit.

stats