Barça
Esports Barça 29/01/2011

Pep Guardiola: "Era molt complicat guanyar al Rico Pérez i estem molt contents per haver-ho aconseguit"

Pep Guardiola s'ha mostrat satisfet després de la victòria per 0-3 a Alacant i afirma que és un "orgull" igualar el rècord de 15 triomfs seguits en Lliga del Madrid de Di Stefano

David Jover
1 min
Pep Guardiola, durant el partit contra l'Hèrcules

BarcelonaEn un partit que es preveia molt complicat, el Barça de Guardiola ha tornat a donar una lliçó de bon futbol. Tot i que no ha estat fins els darrers minuts quan amb dos gols de Messi s'ha tancat el partit, Guardiola ha comentat que "sabíem de la importància d'aquest matx i més després d'haver perdut a la primera volta, però hem donat un pas endavant i hem controlat bé el partit. Estem molt satisfets", ha dit en roda de premsa.

Respecte a la forma de jugar de l'Hèrcules, el de Santpedor ha destacat que "ens han tancat els passadissos interiors i hem hagut de jugar més per les bandes, i això ens ha creat moltes dificultats". Tot i així pensa que "hem controlat el partit en línies generals i hem sabut parar molt bé la seva estratègia i els seus contraatacs".

Guardiola ha destacat també que l'esdevenidor de la temporada el marcarà l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions. "Tinc la percepció que l'eliminatòria de l'Arsenal marcarà la temporada. Si els superem crec que acabarem competint a un gran nivell fins a final de temporada", ha dit.

Sobre el fet d'igualar el rècord de 15 victòries consecutives en Lliga, Guardiola ha dit que "guanyar quinze partits és molt difícil, i el fet d'igualar una fita amb 50 anys de vigència que tenia el Reial Madrid de Di Stefano ens omple d'orgull".

stats