Barça
Esports Barça 31/01/2012

Pep Guardiola defensa els jugadors: "Aquests no prenen el sol, aquests corren"

L'entrenador català elogia la feina dels jugadors del Barça i recorda que no pot dubtar d'ells

Ara
1 min

BarcelonaPep Guardiola ha defensat els jugadors del Barça en la roda de premsa prèvia al partit de Copa del Rei contra el València: "L'esport és això: tot t'ho has de tornar a guanyar, però no puc dubtar de com [els jugadors del Barça] s'estimen aquest joc. Cap rival ha sigut millor que nosaltres".

"Hem sigut un equip molt lúdic i és impossible que puguem jugar bé sense alegria. Ningú ha guanyat tants títols com aquest equip en un període tan curt, nosaltres no ho tornarem a veure. Aquests no prenen el sol, aquests corren", ha dit Guardiola, que també ha parlat del València: "Ells volen atacar i nosaltres, més. És un equip molt fort i molt ben preparat tàcticament".

Respecte a la diferència de set punts a la Lliga, Guardiola s'ha mostrat optimista: "Aquest entrenador creu, a dia d'avui, que tornarem a fer-ho, però això no serà etern. Tard o d'hora hi haurà un equip millor que nosaltres. L'esport ens dóna molts exemples. Nadal-Djokovic, sis hores... Això és el que vull transmetre als meus jugadors. Ens els moments dolents és quan trontollen les idees i és quan s'ha de ser ferm".

stats