Barça
Esports Barça 13/08/2011

Pep Guardiola: "El fitxatge de Cesc Fàbregas encara no està tancat, falta un paper"

"Sé que la cosa està molt avançada, però falta algun paper per confirmar-ho. Encara no és aquí, quan hi sigui donaré la meva opinió", ha dit el tècnic del Barça

Redacció
1 min
Cesc Fàbregas es mira Arsène Wenger en la roda  de premsa que tots dos van fer ahir.

BarcelonaFent gala de la prudència que el caracteritza, Pep Guardiola no ha volgut entrar a valorar el més que possible fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça perquè, com ha explicat, "encara no està tancat, falta un paper", i per tant "encara és jugador de l'Arsenal".

"Sé que la cosa està molt avançada, però falta algun paper per confirmar-ho. Encara no és aquí, quan hi sigui donaré la meva opinió", ha manifestat a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra el Reial Madrid.

Guardiola ha comentat l'enrenou que s'havia produït aquest divendres a Twitter, on fins i tot alguns jugadors del Barça -Gerard Piqué i Carles Puyol- van donar la benvinguda al seu amic Cesc i el van felicitar pel seu retorn al club on es va formar.

"Les xarxes socials són imparables, però jo no vaig als tuits de Piqué i Puyol per saber com està la situació, sinó que parlo directament amb Andoni Zubizarreta (secretari tècnic) i Josep Maria Bartomeu (vicepresident esportiu)", ha conclòs Pep Guardiola.

stats