Barça
Esports Barça 07/05/2011

Pep Guardiola: "Hem de fer quatre punts, no importa el que faci el Reial Madrid"

L'entrenador del Barça ha assegurat aquest migdia que"el resultat d'aquesta nit no afectarà el meu plantejament per al partit de demà contra l'Espanyol"

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha assegurat aquest migdia que "hem de fer quatre punts, no importa el que faci el Reial Madrid. El resultat d'aquesta nit no afectarà el meu plantejament per al partit de demà. L'Espanyol sempre ens ha complicat la vida, és un equip molt intens i en els últims quatre partits tan sols n'hem guanyat un".

"Necessitem un estadi ple que ens ajudi a aconseguir la Lliga, el títol més important", ha dit Pep Guardiola. "Els derbis són molt especials, haurem de fer un bon partit per treure'l endavant", ha apuntat el tècnic.

Segons l'entrenador, que pateix una afonia greu, "Bojan està molt millor, és una molt bona notícia per a nosaltres".

El tècnic no ha volgut parlar del conjunt que entrena José Mourino: "El Reial Madrid és passat", Respecte a la sanció de Pinto, l'entrenador ha dit que "els serveis jurídics del club saben què han de fer i de tot n'aprendrem".

Guardiola ha elogiat els seus jugadors: "Contra el Madrid estava espantat tot l'estadi menys ells". L'entrenador ha valorat el vídeo de Telemadrid: "No em sento instigador de res i menys d'aquestes coses. No he vist el vídeo, però m'han comentat que és una mica dur".

Respecte a la mort de Seve Ballesteros, Pep Guardiola ha assegurat que "he llegit les declaracions de Miguel Ángel Jiménez i José María Olazábal i m'adhereixo a les seves paraules. Se'n va un pioner, un dels millors esportistes de tots els temps".

stats