LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 07/03/2011

Guardiola: "Wenger va dir que Van Persie era baixa i és alta; hi ha vols privats, potser Walcott hi arriba"

El tècnic del Barça assegura que si perden no serà perquè Puyol no hagi jugat, i demana el suport de l'afició des del primer minut

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola ha tornat a comparèixer en roda de premsa.

BarcelonaLa primera pregunta a Pep Guardiola ha sigut sobre la mentida del tècnic de l'Arsenal sobre l'estat físic de Robin Van Persie, que havia de ser baixa segura, i al final ha entrat en una convocatòria de 19 homes que ha viatjat a Barcelona, i el de Santpedor ha sigut molt clar: "Wenger va dir que Van Persie era baixa i és alta per demà; Nasri era baixa per l'anada i va ser alta; l'any passat Cesc era dubte i va jugar; hi ha vols privats que poden fer que Walcott hi arribi a temps". Encara que tot seguit s'ha adonat de la duresa de les seves paraules, i ha matisat: "Mentider Wenger? Pregunteu-li a ell després. Per mi això és un espectacle i si Van Persie pot jugar millor per l'espectacle; tant de bo hi sigui tothom i es vegi un gran partit", i ha afegit: "Potser Van Persie ve de turisme, però de debò dic que m'agradaria que hi siguessin tots perquè vull jugar contra el millor Arsenal possible".

Respecte les baixes importants que també té el Barça [Piqué i Puyol], Guardiola, com sempre, no vol fer victimisme d'aquest fet: "Demà si no passen no serà perquè Carles no hi sigui, hem jugat finals amb baixes importants i ens n'hem sortit".

Finalment, el tècnic també ha fet una crida a l'afició perquè els doni suport des del primer minut: "En el partit d'anada van passar moltes coses i ara la nostra gent ha de posar de la seva part, sobretot els 15 primers minuts que al nostre camp sempre li costa", i ha sentenciat: "Demà l'afició ens portarà a quarts".

stats